Premium kwaliteit met oog op de toekomst

TUNAP is marktleider in innovatieve oplossingen in de branches automotive, transport, machinery en private brand, steeds met de focus op mens, milieu en duurzaamheid.

Header_with_media_Voordelen_1676x1054

TUNAP WERKT.

TUNAP inspireert met innovatieve ontwikkelingen en oplossingen op het gebied van chemo-techniek. Als marktleider in de branches automotive, industrie en private brand is TUNAP een one-stop shop voor ontwikkeling, productie en verkoop.

TUNAP beschikt over eigen laboratoria en fabrieken in West-Europa waar producten worden ontwikkeld, getest en geproduceerd.

Veel TUNAP innovaties zijn gericht op het voorkomen én oplossen van vervuilingsproblemen van hedendaagse verbrandingsmotoren. Maar TUNAP is zeker klaar voor een toekomst zonder fossiele brandstoffen. Een onlangs ontwikkelde revolutionaire sensor om aanwezigheid van schimmels en bacteriën in elk voertuig te kunnen meten, zodat dit voor de klant zichtbaar wordt en op gepaste wijze kan worden gereinigd, past bij het hedendaagse gezondheidsbewustzijn en sluit naadloos aan bij de vraag naar duurzame businessmodellen voor aftersales.

Naast de automotive sector, heeft TUNAP ook innovatieve oplossingen voor het fietssegment, lichte en zware bedrijfswagens, bouwmachines, landbouwmechanisatie en motorfietsen.

Van business consulting, technische opleidingen tot advies over verantwoord gebruik van chemieproducten: TUNAP is jouw betrouwbare kennispartner in aftersales.

Download hier onze assortimentscan en kom te weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Ontdek ons innovatief productgamma

Alle producten op een rijtje

Listing_Benefits_Voordelen_Kwaliteit_1406x884_v2

Gegarandeerde kwaliteit

Reinigen, verzorgen, beschermen, kleven of smeren: van werkzame stof tot afgewerkte spuitbus, TUNAP biedt het complete systeem. Altijd met het doel om individuele diensten of chemisch-technische oplossingen van hoogste kwaliteit te bieden.

Listing_Benefits_Voordelen_Relevant_1406x884

Blijf relevant als autobedrijf

Inzetten op fossiele brandstof als aftersalesmodel komt in gedrang. Ontdek hoe een autobedrijf in 2030 nog steeds winstgevend kan zijn.