Premium kwaliteit voor een premium service

TUNAP biedt duurzame services met een toegevoegde waarde en verschaft daarmee win-win situaties voor fabrikanten, werkplaatsen en automobilisten.

Auto

Header_with_media_Auto_1676x1054

Onze automotive producten

Met onze samenwerkingspartners in binnen- en buitenland ontwikkelen wij oplossingen op maat voor onderhoud, reparaties en probleemoplossingen voor alle voertuigonderdelen: motor, remmen, carrosserie, airco, in- en exterieur. Milieu- en mensvriendelijkheid staan daarbij voorop. Onze duurzame services hebben een hoge toegevoegde waarde en verschaffen win-win situaties voor fabrikanten, werkplaatsen en automobilisten.

 

ons productgamma

Al onze producten zijn te bekijken in de webshop. Ook alle gebruiksaanwijzingen en bijhorende fiches zijn daar steeds beschikbaar.

probleemoplossingen voor alle voertuigonderdelen

Naar de blog

airco well®

Help jouw klanten de lucht in hun voertuig zuiver en gezond te houden en verhoog hiermee ook nog eens je eigen aftersales omzet.

Human Technology®

Onze producten zijn veilig voor het milieu én de gezondheid van de gebruiker. Is jouw werkplaats een veilige omgeving om in te werken? Ontdek het hier. We geven je graag enkele tips.

Verstopte roetfilter

Roetfilter

Onze technologie laat het toe om verstopte roetfilters in gemonteerde toestand snel, eenvoudig en zonder demontage te reinigen.  Bespaar dus op tijd en kosten, zowel voor jou als voor je klant.

Additieven_res_768x600px

Vertel over jouw uitdaging. Contacteer ons.

Vertel ons met welke uitdagingen jij op dit moment te maken hebt. We zijn er zeker van dat we een oplossing kunnen aanreiken.