TUNAP Koelsysteemreiniging

"Wat ik tot op heden heb ervaren met TUNAP vind ik zeer positief!"

- Dave Harteman
Van Hunnik Autogroep - Tiel

Van Hunnik Tiel

Mijn auto is ‘’proefkonijn’’ geweest bij de injector reiniging van Tunap.

Mijn ervaring ermee is zeer positief, de auto voorzien van een TU5JP4 motor liep voor hem met de koude start heel erg schokkerig en leek soms op 3 cilinders te lopen. Dit probleem is na de reiniging volledig verholpen en met het rijden trekt de auto ook weer vlotjes door. Filerijden ging altijd heel schokkend en nu niet meer!

Een andere ervaring met Tunap die we hebben is de reiniging van het systeem waar Ad-blue in het koelsysteem zat, deze reiniging hebben we uitgevoerd met echt een goed resultaat! Doordat de koppakking was opgevreten door de Ad-blue zat er olie in het koelsysteem. Na de reiniging met Tunap 143 is het gehele systeem werkelijk zo goed als nieuw! Zelfs het zwarte reservoir (door de olie) is brandschoon.

Ik was zelf altijd heel erg kritisch over deze ‘’lapmiddelen’’ maar hetgeen wat ik tot op heden heb ervaren met Tunap vind ik zeer positief! – DAVE HARTEMAN / WERKPLAATSCHEF TIEL

OVER TUNAP

TUNAP is vandaag een van de grootste Europese producenten van spuitbussen en is innovatief en toonaangevend op vele gebieden. Met name voor producten die ingezet worden in de werkplaats is TUNAP al decennialang innovatiespecialist. Voor de industrie is TUNAP sinds de jaren '70 betrouwbare en deskundige partner op het gebied van vetten, oliën en pasta's.

Chemie die beweegt

TUNAP inspireert met innovatieve ontwikkelingen en systeemoplossingen op het gebied van chemie.

  • Marktleider in Europese markt
  • Innovatiespecialist
  • Tunap biedt een compleet adviesconcept
  • Veiligheid, milieuvriendelijkheid, economische efficiëntie en klantgerichtheid zijn de belangrijkste doelen
Over TUNAP
OVER TUNAP