TUNAP SPORTS GIVEAWAY

Neem nu deel aan onze TUNAP SPORTS giveaway en wie weet win jij wel een Cube fiets ter waarde van 2099 euro!

Tijdens deze giveaway periode heb je ook kans om verschillende kleinere prijzen te winnen, hou dus zeker onze socials in de gaten!

Cube Fietsen in Winkel

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

🚲 Volg TUNAP SPORTS (@tunap.sports.benelux) & Cube Store Belux (@cube.store.belux) op Instagram

🚲 Like de post op Instagram

🚲 Tag 3 vrienden

🚲 Wil je een extra kans? Deel onze post op jouw Instagram story!*

 

*Enkel voor publieke accounts, bij een privéaccount is het voor ons helaas niet zichtbaar en onmogelijk om te controleren
DEZE WINACTIE LOOPT TOT EN MET 30 NOVEMBER 2023.
Op 1 DECEMBER WORDT DE WINNAAR BEKENDGEMAAKT EN OP DE HOOGTE GEBRACHT!

 

Meer weten over TUNAP SPORTS? Bezoek dan tunap-sports.be

Lees hieronder onze voorwaarden van de winactie.

Dit wedstrijdreglement legt de algemene voorwaarden vast die van toepassing zijn op de Cube fiets giveaway die TUNAP Benelux met adres te 9160 Lokeren, Oeverstraat 23, organiseert.

 

 1. TUNAP Benelux organiseert deze winactie, waarbij binnen de periode van 01/11/2023 tot en met 30/11/2023 een Cube fiets (ter waarde van 2099 euro), en andere kleinere prijzen gewonnen kunnen worden door particulieren uit Nederland en België. De winactie veronderstelt een deelname door de TUNAP Sports & Cube Store Belux accounts te volgen, het taggen van 3 verschillende personen, en het liken van de giveaway post. Voor een extra winkans is het ook mogelijk om de giveaway post te delen op het verhaal van een openbaar Instagram profiel (dit geldt niet voor het delen op het verhaal van privéprofielen, aangezien dit helaas niet zichtbaar is voor de organisator).

 2. De geldige deelnemers worden gedefinieerd als particulieren/eindklanten van fietswinkels in Nederland en België. De deelnemers moeten de hierboven vermelde stappen uitvoeren om deel te nemen aan deze winactie.
  Enkel deelnemers met een openbaar profiel komen in aanmerking voor een extra winkans van de Cube fiets als de giveaway post gedeeld wordt op hun (publieke) verhaal. 

 3. TUNAP Benelux personeelsleden, TUNAP Benelux bedrijfsleiders en partijen (en desgevallend hun personeelsleden/bedrijfsleiders) waar TUNAP Benelux op zelfstandige basis mee samenwerkt mogen niet deelnemen aan deze winactie. De gezinsleden en familieleden tot in de derde graad van voormelde uitgesloten natuurlijke personen zijn ook uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.

 4. De met deze winactie te winnen prijzen zijn ofwel een Cube fiets t.w.v. € 2099  ofwel andere kleinere cadeaus zoals een t-shirt, TUNAP Sports Bucket, etc. zoals vermeld op de social media kanalen van TUNAP Sports Benelux. Deze prijzen dienen opgehaald te worden in de Cube Store Belux te Bornem, België.

 5. Op 1 december zal TUNAP Sports via hun socials (Facebook & Instagram) de winnaar bekend maken. De prijzen zullen afgehaald worden in de Cube fietswinkel. 

 6. TUNAP Benelux kan niet aansprakelijk geacht worden indien, ten gevolge van overmacht of iedere andere reden buiten de wil van TUNAP Benelux om, de duur van de wedstrijd wordt veranderd of de wedstrijd of de prijs wordt aangepast of wordt geannuleerd.

 7. TUNAP Benelux mag alle inlichtingen verzamelen die ze noodzakelijk acht voor de organisatie van de winactie en de uitreiking van de prijzen. Deze gegevens worden verwerkt in een bestand waarvan TUNAP Benelux de houder is. De gegevens worden bewaard door TUNAP Benelux met het oog op commerciële promoties vanwege TUNAP Benelux en andere commerciële partners waarmee TUNAP Benelux in het kader van de winactie samenwerkt. Door de deelname aan de wedstrijd erkent elke deelnemer dat hij/ zij door TUNAP Benelux in kennis werd gesteld van de inzameling van deze gegevens en van het gebruik dat ervan gemaakt kan worden. Eenieder heeft het recht om kosteloos kennis te krijgen van de hem/ haar betreffende gegevens en om onjuiste gegevens te verbeteren mits een aanvraag per aangetekend schrijven aan TUNAP Benelux of een e-mail (naar salesbenelux@tunap.com) wordt verstuurd. De wet tot de bescherming van de privacy wordt hierbij gerespecteerd.

 8. De winnaar gaat ermee akkoord dat zijn/ haar naam vermeld wordt in/op de communicatiekanalen van TUNAP Benelux (bv. websites, e-mails, …) & CUBE Store Belux.

 9. De winnaar verleent TUNAP Benelux de toestemming haar/ zijn afbeelding, stem en naam te gebruiken met het oog op de vervaardiging en de exploitatie van foto’s en video’s hiervan.

 10. Druk-, spel- en zet- of andere dergelijke fouten kunnen niet worden ingeroepen als grond voor welke verplichtingen dan ook vanwege TUNAP Benelux.

 11. Voor vragen over de wedstrijd als dusdanig kan de deelnemer op eigen kosten tijdens de kantooruren contact opnemen met TUNAP Benelux op +32 (0)9 430 46 00 of +31 (0)85 888 06 72.

 12. Deelname aan de wedstrijd veronderstelt de volledige aanvaarding van het wedstrijdreglement door de deelnemer.