Een gezonde rijomgeving met airco well®

Laat op een gezonde en zeer effectieve manier de airco in uw auto reinigen en zorg voor schone lucht

Vind een werkplaats

Gezondheid is de belangrijkste factor voor een gelukkig leven. Thuis, op het werk, maar ook in de auto. En de luchtkwaliteit in de auto laat door een vervuilde airco vaak te wensen over. airco well® is een effectieve, snelle en relatief goedkope manier om uw airco grondig te laten reinigen, om voor gezonde lucht in uw auto te zorgen en de gezondheid van u en uw gezin te beschermen. Op deze pagina leest u alles over deze reinigingsmethode.

Waarom airco well®?

Het aircosysteem in uw auto houdt u fris in de zomer, warm in de winter en uw ruiten vrij van condens. Die frisse lucht komt van buiten, en bevat daardoor ook partikels als stof, pollen, bacteriën en andere ongewenste zaken. Gelukkig vangen de ingebouwde interieurfilters veel op, maar niet alles.

Het vuil nestelt zich daardoor ook in de verdamper, filterbehuizing en luchtkanalen van uw aircosysteem. Bovendien is de airconditioning door condensvorming een zeer vochtig systeem. Daarmee is het de ideale voedingsbodem voor schimmels en bacteriën. Deze combinatie van factoren versnelt het vervuilingsproces. De micro-organismen komen vervolgens in het interieur van uw auto terecht met een verminderde luchtkwaliteit, nare geurtjes en gezondheidsklachten tot gevolg.

Om gezondheidsklachten voor u en uw passagiers te voorkomen, adviseren wij u om minstens één keer per jaar uw aircosysteem volgens de airco well® reinigingsmethode te laten behandelen.

Background Image Beautiful Blur 414586

Wat is airco well® en hoe werkt het?

Fysieke vervuiling vraagt om een fysieke aanpak. Andere reinigingsmethoden zoals ozon, verdampers of spuitbussen hebben daar geen enkel effect op. Die doden de schimmels en bacteriën wel, maar verwijderen ze niet. Erger nog, vaak bevatten deze middelen schadelijke of irriterende stoffen die de bekleding opneemt of op het dashboard neerslaan.

De airco well® reinigingsmethode verwijdert kiemen, bacteriën en schimmels precies daar waar ze ontstaan — op de verdamper en in de omgeving van het pollenfilter. Onder hoge druk worden de ziekteverwekkers losgeweekt, weggespoeld en afgevoerd en het reinigt de besmette onderdelen grondig.

Door jaarlijks de airco te laten reinigen met airco well® zijn mijn kinderen en ik verzekerd van een gezonde rijomgeving met goede luchtkwaliteit. Ik vervang het vaatdoekje in de keuken ook voordat het gaat stinken. Hetzelfde geldt mijn inziens voor de airco in de auto. — Björn Visser

De voordelen van airco well®

  • Zeer efficiënte hygiënewerking tegen schimmels, bacteriën en micro-organismen met garantie op optimale luchtkwaliteit
  • Een 100% milieu- en gezondheidsvriendelijke formule
  • Geen allergene kleur- en geurstoffen
  • Een internationaal beproefde methode
  • Meervoudig testwinnaar in een onderzoek van de DAAB (Deutsche Allergie und Asthma Bund)
  • Als enige gecertificeerd door ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation


Vind een werkplaats