Doe mee en win!

Kijk jij ernaar uit om even te genieten & relaxen deze zomer? Dan hebben wij goed nieuws, want je kan nu een heel ontspannende prijs winnen!

Header_with_media_aircowellactie2022_NL

Wij bedanken je alvast dat je gekozen hebt voor een professionele airco well® aircoreiniging. Nu je opnieuw gezonde lucht kan ademen in je voertuig, is het een ideaal moment om een ritje te maken. Waarheen? Misschien wel richting een Luxe Wellnessweekend met 1 overnachting, ontbijt en wellness voor 2 personen!
Of maak kans op een van de 40 ontspannende TUNAP Sports wellness sets...  

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

🚗 Maak een leuke foto 📷 van hoe jij gezonde lucht ervaart (in je auto, je tuin, het bos of elders)

🚗 Post deze ‘frisse en gezonde’ foto op je Facebook of Instagram pagina

🚗 Vermeld dat de airco in je voertuig met airco well® gereinigd werd

🚗 Tag het autobedrijf dat de airco well® service voor je uitvoerde 

🚗 Gebruik de hashtag #aircowellactie2022 

 

DEZE WINACTIE LOOPT TOT EN MET 31 JULI 2022.
IN AUGUSTUS WORDEN DE WINNAARS BEKENDGEMAAKT EN OP DE HOOGTE GEBRACHT!

 

Meer weten over de airco well® reinigingsmethode? Bezoek dan www.aircowell.nl .

Lees hieronder onze voorwaarden van de winactie.

Dit wedstrijdreglement legt de algemene voorwaarden vast die van toepassing zijn op de airco winactie die TUNAP Benelux met adres te 9160 Lokeren, Oeverstraat 23, organiseert.

 

 1. TUNAP Benelux organiseert de airco well® winactie, waarbij binnen de periode van 14/03/2022 tot en met 30/07/2022 in totaal 25 wellness arrangementen (ter waarde van 139,90 euro) en 40 TUNAP Sports wellness sets (ter waarde van 29,90 euro) gewonnen kunnen worden door de eindklanten van de Nederlandse en Belgische autobedrijven die een airco well® service aanbieden. De winactie veronderstelt een deelname door middel van het laten reinigen van het aircosysteem alsook via het nemen van een foto en deze te delen op de social media van de deelnemer met vermelding van de het autobedrijf alsook de hashtag #aircowellactie2022.

 2. De geldige deelnemers worden gedefinieerd als eindklanten van de autobedrijven in Nederland en België, die de aircoverdamper van hun voertuig met de airco well® methode hebben laten reinigen. Na de reiniging nemen de deelnemers een foto in het autobedrijf of elders en posten deze op hun social media (Facebook en/of Instagram) en gebruiken hiervoor de hashtag #aircowellactie2022. Zij taggen ook het autobedrijf waar zij de airco well® aircoreiniging hebben laten uitvoeren. Enkel deelnemers met een openbaar profiel/pagina zijn zichtbaar voor de winactie organisator en komen in aanmerking voor de prijzen. 

 3. TUNAP Benelux personeelsleden, TUNAP Benelux bedrijfsleiders en partijen (en desgevallend hun personeelsleden/bedrijfsleiders) waar TUNAP Benelux op zelfstandige basis mee samenwerkt mogen niet deelnemen aan deze winactie. De gezinsleden en familieleden tot in de derde graad van voormelde uitgesloten natuurlijke personen zijn ook uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.

 4. Tijdens de periode van de winactie kan een deelnemer meerdere keren deelnemen door meermaals te posten en dus zijn/haar kansen te vergroten op winst.

 5. De deelnemer kan een factuur voorleggen als bewijs dat zijn/haar aircosysteem gereinigd werd met de airco well® methode.

 6. De met deze winactie te winnen prijzen zijn ofwel een wellnessweekend t.w.v. € 139,90 (totaal aantal = 25) ofwel een TUNAP Sports wellness set t.w.v. € 29,90 (totaal aantal = 40).

 7. Gedurende de maand augustus zullen de autobedrijven (Nederland en België) op de hoogte gebracht worden van de winnaars van de actie door hun TUNAP vertegenwoordiger. Zo kunnen zij de prijzen bezorgen aan de winnende deelnemers.

 8. TUNAP Benelux kan niet aansprakelijk geacht worden indien, ten gevolge van overmacht of iedere andere reden buiten de wil van TUNAP Benelux om, de duur van de wedstrijd wordt veranderd of de wedstrijd of de prijs wordt aangepast of wordt geannuleerd.

 9. TUNAP Benelux mag alle inlichtingen verzamelen die ze noodzakelijk acht voor de organisatie van de winactie en de uitreiking van de prijzen. Deze gegevens worden verwerkt in een bestand waarvan TUNAP Benelux de houder is. De gegevens worden bewaard door TUNAP Benelux met het oog op commerciële promoties vanwege TUNAP Benelux en andere commerciële partners waarmee TUNAP Benelux in het kader van de winactie samenwerkt. Door de deelname aan de wedstrijd erkent elke deelnemer dat hij/ zij door TUNAP Benelux in kennis werd gesteld van de inzameling van deze gegevens en van het gebruik dat ervan gemaakt kan worden. Eenieder heeft het recht om kosteloos kennis te krijgen van de hem/ haar betreffende gegevens en om onjuiste gegevens te verbeteren mits een aanvraag per aangetekend schrijven aan TUNAP Benelux of een email (naar benelux@tunap.com) wordt verstuurd. De wet tot de bescherming van de privacy wordt hierbij gerespecteerd.

 10. De winnaar gaat ermee akkoord dat zijn/ haar naam vermeld wordt in/op de communicatiekanalen van TUNAP Benelux (bv. websites, e-mails, …) alsook die van het autobedrijf.

 11. De winnaar verleent TUNAP Benelux de toestemming haar/ zijn afbeelding, stem en naam te gebruiken met het oog op de vervaardiging en de exploitatie van foto’s en video’s hiervan.

 12. Druk-, spel- en zet- of andere dergelijke fouten kunnen niet worden ingeroepen als grond voor welke verplichtingen dan ook vanwege TUNAP Benelux.

 13. Voor vragen over de wedstrijd als dusdanig kan de deelnemer op eigen kosten tijdens de kantooruren contact opnemen met TUNAP Benelux op +32 (0)9 430 46 00 of +31 (0)85 888 06 72.

 14. Deelname aan de wedstrijd veronderstelt de volledige aanvaarding van het wedstrijdreglement door de deelnemer.