Auto Apotheek

De TUNAP Auto Apotheek: meer kennis, meer omzet.

Meer kennis, meer omzet

De TUNAP Auto Apotheek is exclusief ontwikkeld voor het professionele autobedrijf. Met een scala aan vooruitstrevende onderhouds- en reparatieproducten slaagt TUNAP er al meer dan 35 jaar in zich als productontwikkelaar en technologisch marktleider te profileren.

In ons hoofdkantoor te Wolfratshausen in Duitsland komen alle gegevens uit de praktijk samen.
Na een uitvoerige evaluatie worden in moderne TUNAP laboratoria oplossingen ontwikkeld voor hedendaagse (vervuilings-)problematieken.

Gezamenlijk doel

Met de juiste technische en commerciële ondersteuning genereert TUNAP voor u meer omzet in de werkplaats met interessante marges en extra verkoop van arbeidsuren.

Kennisoverdracht

Voor de juiste kennisoverdracht en om de kwaliteit van onze producten door de juiste toepassing te kunnen waarborgen, organiseren wij trainingen voor werkplaats- en receptiepersoneel.

Deze trainingen werpen een nieuw licht op de hedendaagse vervuilingproblematieken en zijn bedoeld om de deelnemers in staat te stellen om de juiste reinigingsbehandeling te adviseren bij het aannemen van een reparatie, het stellen van een diagnose of tijdens het maken van een proefrit.

Na het met goed gevolg deelnemen aan deze cursussen, reiken wij de bijbehorende certificaten uit. Hiermee is het voor de consument ook zichtbaar dat u de juiste kennis in huis heeft. Aan deze cursussen zijn geen kosten verbonden.

Wat is de Auto Apotheek?

  • Complete gids voor elke automonteur
  • Overzichtelijke TUNAP Service Informatie bladen
  • Hoe efficiënter en dus sneller werken?
  • Hoe uw omzet te verhogen?
  • Leidraad voor een betere service
  • Meer klanten bereiken
  • Hogere klanttevredenheid behalen